home

Schrijf je in op onze nieuwsbrief (bij contact salon) en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en leukste aanbiedingen!!

Nieuwsbrief Schoonheidssalon

Nieuwsbrief 3 Feet Treat Februari – Maart

De salon is nu een maand van start en we hebben een leuke start gemaakt! De klanten die langs zijn geweest, geven positieve reacties op de behandelingen, de sfeer, de omgang en natuurlijk de mooie salon! Kom ook eens langs om, de weelde van de behandelingen te ervaren, lekker te ontspannen en een mooie stralende huid te krijgen.

U kunt al een afspraak maken vanaf 30 minuten, met een reinigende behandeling vanaf € 32,50. Bel voor een afspraak met 020 – 404.51.49.

Is uw huid wat vaal, vermoeid en kan de huid wel een oppepper gebruiken met dit winterse weer?
Boek dan eens de Coffeeberry®Yoga Treatment behandeling van 30 minuten. Uw huid wordt heerlijke gereinigd en wij peppen hem op met het Botanical Enzyme mask. Een heerlijk masker om uw huid een diepe hydratatie te geven en ervoor te zorgen dat de huid verheldert, verstevigd en dat de vitaliteit van de huid wordt hersteld. Tijdens dit masker geniet u van een heerlijke hand – arm massage. Bent u nog meer toe aan ontspanning kijk dan naar de Coffeeberry®Yoga Treatment behandeling van 50 min, hierbij wordt uw gezicht en decolleté ook nog eens gemasseerd. De behandelingen gaan vanaf € 67,00.

In de maanden Februari en Maart in de schoonheidssalon:
Zoals elke keer hebben wij een leuk extraatje voor u tijdens de behandeling (vanaf 30 min), in de maanden februari en maart kunt u kiezen of u na de behandeling, de Perfecting Minerals (een minerale huidverzorging die de huid prachtig egaliseert en aanvoelt als een tweede huid) opgebracht wilt hebben. Zo krijgt uw huid alvast een heerlijk voorjaars tintje!!

Nieuw in onze salon!!
Overheerlijke lipbalsems van Rose & Co. In vier schattige blikjes met elk hun eigen karakter. Kom ze proberen en bekijk dan direct de luxe geschenkverpakking en de prachtige bath set! De lipbalsems hebben een prijs van € 7,95 per stuk.

En wij zijn bezig om het mooie nagel merk Alessandro in de salon te krijgen voor nog mooiere nagels en verzorging tijdens de manicure en pedicure behandelingen!!

De mooie peels van de AHA Advaced lijn! Een aanrader om uw huid mooi en fris te maken voor de aankomende zomer. Wij hebben drie soorten peelingen, namelijk:
Skin Renewal Peel – 30 minuten: met deze peeling wordt uw huid gladder, steviger, uw huid ziet er jonger en steviger uit. Ideaal als uw huid een oppepper nodig heeft, of als uw huid beschadigd is door de zon. Ook perfect voor een rijpere huid.
Skin Perfection peel – 30 min: Perfect geschikt voor de probleem huid of acne huid. Met deze peel wordt de huid diep gereinigd, ge-exfolieert, opgefrist, licht gestimuleerd en verhelderd. Ideaal voor een perfect heldere, zachte en stralend uitziende huid.
Barrier Repair Peel – 30 minuten: Verzacht en hydrateerd de meest gevoelige huidjes, terwijl de peel zorgt voor essentiële voedingsstoffen om de beschadigde huid barriere functie te herstellen en te versterken. Verzacht en hydrateerd zelfs de meest gevoelige huid types.
Replenishing peel – 45 minuten: Een peel gericht op het hydrateren van de huid. Een relaxte maar toch op resultaat gerichte behandeling. Deze peel de huidvochtigheid en zorgt voor een jeugdige en stralende huid. Ideaal voor de droge en gestreste huid.

De 30 minuten peels kosten € 66,- en de 45 minuten peel kost € 78,50

Wilt u uw huid verwennen met een heerlijke oppepper? En dat al binnen 30 minuten? Loop dan zeker eens binnen en maak een afspraak voor een peel naar uw keuze. Het spreekt voor zich dat wij u graag een advies geven welke peel voor u het meest geschikt is (dit is ook mogelijk voorafgaand aan de behandeling).

Liefs Sabina

Nieuwsbrief 2

Schoonheidssalon Feet Treat is geopend!

Om dit te vieren hebben wij een aantal leuke aanbiedingen voor u!

Tijdens deze koude wintermaanden kunnen de handen wel een extra handcrème gebruiken. Als openingsaanbieding krijgt u bij een gezichtsbehandeling van minimaal 30 minuten, een heerlijke verzorging van de handen! Wij scrubben uw handen en voorzien deze van een overheerlijke handcreme, die natuurlijk met een korte handmassage wordt aangebracht. Zo kunnen uw handen de winter weer aan!

Daarbij ontvangt u als nieuwe klant een vrijblijvend en gratis huidadvies. En…… als u zelf een nieuwe klant aanbrengt, ontvangen u en uw introducee bij de eerst volgende behandeling een extra verwennerij naar keuze. Vraag hier naar bij de schoonheidssalon.

Tevens hebben wij een hele leuke introductie met het merk Priori®. U kunt nu de reiniging van de Coffeeberry® en de Advanced AHA in een 75 ml verpakking proberen voor maar € 15,-!! Met deze reiniging zet u de eerste stap in goede huidverzorging, uw huid wordt perfect gereinigd. En het product is zo zacht dat u zelfs de ogen hiermee kunt reinigen.

Wees er snel bij want op is op!!

Maar wij hebben nog veel meer!! Zoals een leuke spaaractie, de vriendinnenbon, cadeaubonnen, zo kunt u zichzelf maar ook iemand anders een groot plezier doen.

Liefs Sabina

Nieuwsbrief 1

Feet Treat 2 Januari 2011 opent schoonheidssalon Feet Treat haar deuren! En vanaf 7 Januari kunnen de eerste afspraken gemaakt worden. Wij gaan werken met het fantastische merk Priori® Skincare, die drie bijzondere lijnen in haar assortiment heeft.

We hebben de Coffeeberry® lijn, met ultra zachte huidverzorgingsproducten, die u kunt zien als de Yoga voor de huid. Het Coffeeberry® extract is de krachtigste bron van natuurlijke anti-oxydanten van elk tot nu toe geteste vrucht, groente, theesoort. Dit zorgt voor sublieme anti-aging resultaten! Een stapje hoger in de anti-aging en huidverbetering gaan we met de Advanced AHA lijn. Een lijn met fruitzuren, maar niet zomaar fruitzuren. Het gaat hier om een geweldig complex van lichaamseigen melkzuur, essentiële vitamines (A,C, E en pro vitamine A) en anti-oxydanten in een time-released liposomencomplex. Dit klinkt allemaal heel moeilijk, is het echter niet. Het geeft de huid een mooie stralende teint, die perfect gehydrateerd is, de dodehuidcellen blijft verwijderen en dit allemaal zonder vervelende reacties op te wekken.
De hoogst haalbare stap in huidverbetering is de Idebenone lijn. Ik kan met trots zeggen, dat wij dit in huis hebben. Een product waar we huidverjonging mee kunnen realiseren! Dit kan door middel van het gezond maken van de energietoevoer in de celkern.

Alle lijnen werken op de huidverbetering en op het gezond, jong en mooi houden van de huid. Wilt u meer informatie over de producten, kunt u altijd even bellen of binnen lopen, ik beantwoord graag uw vragen.

De behandelingen die wij gaan geven zijn dan ook stuk voor stuk een genot om te beleven. Binnen de Coffeeberry® behandelingen ervaart u niets anders dan rust, weldaad, verwennerij en ultieme ontspanning. Bij de andere behandelingen gaan wij natuurlijk ook voor de ontspanning en verwennerij, al zijn de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen ook een aparte ervaring voor uw huid.

U zult gaan merken dat de producten echt werken, u zult al na 1 behandeling zien dat uw huid verbeterd. Dat de kleur van uw huid rustiger en egaler is, ik had hierbij ook mijn twijfels, maar heb de behandelingen zelf ondergaan en stond versteld van het resultaat!!

Natuurlijk is het ook een mogelijkheid om de behandeling thuis voort te zetten voor een nog beter resultaat. Hiervoor geef ik u graag een deskundig advies (dit kan eventueel ook zonder behandeling).

Dan zal ik u ook vast een beetje over mij vertellen, zodat ik niet helemaal vreemd voor u ben. Mijn naam is Sabina en ik werk al meer dan 15 jaar in de cosmetica branch, waarvan ik mij nu ongeveer 7 jaar ook met schoonheidssalons heb bezig gehouden. Ik was even gestopt met het geven van behandelingen, maar dankzij het geweldige aanbod van Astrid, om samen met haar een schoonheidssalon op te zetten, toch weer begonnen. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan. Wilt u meer van mij te weten komen? Kom dan eens kennis maken in de salon.

Daarvoor kunt u op vrijdagen en zaterdagen (laten we hopen dat we hier meer dagen van kunnen maken) bij mij terecht voor heerlijke behandelingen aan uw gezicht en handen.

Voor de voeten, kunt u van maandag tot en met donderdag bij Astrid en Daniëlle terecht.

Hou onze informatie in de gaten, voor de leuke openings aanbieding!!

Hoop iedereen in het nieuwe jaar gezellig te ontmoeten en heerlijke schoonheidsbehandelingen te mogen geven. Ik probeer jullie via de nieuwsbrief regelmatig op de hoogte te houden van leuke acties, nieuwe producten en nuttige tips!

Liefs Sabina