home

Verzorgde handen en gezonde nagels is een aanwinst voor iedereen. Helaas is het niet voor iedereen van nature weggelegd om met mooie nagels voor de dag te komen.
Wij kunnen ervoor zorgen dat u wel prachtig verzorgde handen en perfect gezonde nagels krijgt!

Kom eens bij ons langs voor een manicure behandeling. Wij bieden u de keuze uit drie heerlijke handverzorging behandelingen, waarna uw handen perfect verzorgd zijn. Vooraf aan de behandeling bekijken wij uw handen en nagels, waarna wij een behandelplan opzetten. Hou er rekening mee dat als u problemen heeft met de nagels, het belangrijk is om thuis ook wat aan verzorging en onderhoud te doen.

Manicure behandelingen:

Cheerful Hands (ca. 35 min) € 30,50
Relax met de hydraterende handverzorging en manicure. Geniet van mooi gevijlde nagels, verzorgde nagelriemen, een analyse van de nagels, een korte handmassage en een verzorgende basis lak.

Beautiful Nails (ca. 45 min) € 45,50
Laat je handen en nagels verzorgen tijdens deze manicure, waarbij nagels worden gevijld, nagelriemen verzorgd en de nagels gelakt worden in een kleur naar keuze en u de lak mee naar huis krijgt. Vanzelfsprekend sluiten wij deze manicure ook af met een korte handmassage.

Diva’s Manicure (ca. 50 min) € 60,50
Krijg prachtig verzorgde handen en perfect verzorgde en gelakte nagels. Om te beginnen met een analyse van de nagels, een handscrub, verzorgen van de nagels en nagelriemen, een handmasker en ter afsluiting ontvangt een heerlijke vitaliserende handmassage. Ook bij deze behandeling geldt dat uw nagels gelakt worden in een kleur naar keuze en u de lak mee naar huis krijgt.

Al onze manicures worden uitgevoerd met de verzorgende producten van het merk Trind, de specialist op het gezond houden en verbeteren van de gezonde nagel!

Wacht niet langer en laat uw handen en nagels genieten van een van onze manicures. Kom langs of bel voor het maken van een afspraak met 020-4045149.